Blää!!!!

Hej! Jag är sjuk det är därför det kan ta ett tag för mig att uppdatera bloggen men jag uppdaterar så fort jag blivit frisk från förkylningen! <3 // Em

Snart , snart....:)

Snart ska jag börja skriva om alla karaktärerna i Twilight från min ultimata guide! Chao så länge // Em


Så...............What do u think?

Vad tycker ni om mina grejer då? :) <3//Em

Hjälp!

Vilka är ni!? Hjälp , var inte blyga säg vilka ni är! <3 :)

MIna grejer , eller några av dem ;)

:) you know it.............:)Yay more twilight! <3Mer twilight.....Mina twilight........:Dseriously more twilightmore twilight:):))) more , even more

Några av mina grejer :)

     

Vad tycker ni?

Hej ! Tycker ni att jag ska lägga ut bilder på mina twilight saker? :)


Jaha...Nudå?

Hej igen! Vad vill ni att jag ska skriva om får typ damp har skrivtorka på ideer haha :P så några förslag? :)

Kan någon påminna mig!?

Hjälp!!!!!! Kan någon av mina underbara läsare påminna mig om att jag ska " signera" med Em efter varje inlägg!? :P

Mina Twilight Cupcakes

Här är några bilder på mina cupcakes :)


Headern?!

Gillar ni min header? Om ni har något annat förslag så säg gärna det! Och numera tänker jag signera med //Em

Hej ......... Vilka är ni? :)

Hej alla mina bästa läsare! Jo jag har en fråga .......... Jag har kollat runt på hur många som är unika läsare och det är mänga det , emn vilka är ni mina underbara läsare?! <3 :) Tacksam för svar! <3

Twilight Cupcakes...

Hej alla! :) Jo idag ska jag baka cupcakes , så jag tänkte att jag kunde baka med Twilight tema!!! Bilder kommer senare om dom inte blir kassa hah ........:)


Kommentera , Kommentera!

Hej alla! Jag vill att ni som läser min blogg kommenterar! Det får mig att känna mig lycklig att läsa alla FINA kommentarer jag får av er , mina läsare! Så Ready , Steady , Go!!!!!!

Förhandstitt Carlisle Cullen

Namn:Carlisle Cullen
Födelsedatum: Cirka 1640
Datum för förvandling: 1663 vid cirka 23 års ålder.
Skapare: En uråldrig vampyr som levde i Londons kloaker.
Födelseplats: London,England
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå (som människa) guld/svart ( som vampyr)
Längd: 189 centimeter
Utseende: Carlisle har en förfinad,normal kroppsbyggnad hår som når ner till kragen,och är filmstjärnesnygg. Han har en lätt engelsk accent kvar från ungdomen, men kan tala med perfekt amerikanskt uttal.
Specialla Förmågor : Han har ingen påtaglig övernaturlig förmåga.
Utbildning/Sysselsättning:Han har bevistat många universitet, både som student coh lärare. Han har studerat en mängd olika ämnen , från vetenskap till musik , och arbetar oftast som läkare.
Hobbyer: Han samlar på konst och böcker.
Fordon: En svart Mercedes S55 AMG
Familje-/KlanFörhållanden: Han är gift med Esme Cullen och betraktar Edward Cullen , Rosalie Hale . Emmet Cullen , Alice Cullen och Jasper Hale som sina barn. Bella Cullen är hans svärdotter ; och Renesmee Cullen är hans barnbarn.
Personlig Historia: Carlisles far var hans enda familj. Hans mor dog dog vid födslen och han hade inga syskon. Fadern var anglikansk pastor , och kämpade mot ondska. Han ledde jakter på häxor,varulvar och vampyrer genom London och dess omgivningar. Självrättfärdig och utan förbarmande var han orsaken till att många oskyldiga människor brändes på bål.När han blev för gammal gjorde han Carlisle till ledare för räderna. Carlisle hade ett helt annat temperament och var inte lika snabb att se ondskan där ingen ondska fanns. Vill ni höra mer kommentera så skriver jag allt! // Em


Sveriges Forks!

Tack till Sara Hedlund! Som faktiskt tog reda på att Sveriges Forks är : BORÅS!!!!

iingetnaamn

Hej alla! Jag vill bara hylla min kusin Hanna ( även känd som iingetnaaamn) det var hon som hjälpte mig att starta min blogg så all creed går till den bästa kusinen i världen min alldeles egna Hanna Panna Sockerkanna!

Amazing Dream

Hej alla Twilight fans! Jag ska snart börja skriva fakta om karaktärerna i Twilight! Men först lite om allt! Min bästis Tea och hennes och min kompis Sara , hade en fantastisk dröm om mig och några till... Hon har bestämt sig för att skriva en bok om detta ! Jag är med i boken så ett stort tack till Sara!

RSS 2.0